Rånere får skryt

200 rånerbiler møttes til treff i Bamble.

PS rånere Bamble (Foto: Tom B.. Hansen, pd.no/ANB)
PS rånere Bamble (Foto: Tom B.. Hansen, pd.no/ANB)

– Hadde alle ungdommer oppført seg slik rånerne gjorde lørdag, hadde det ikke vært mye bråk rundt forbi!

Ordene tilhører daglig leder Tarjei Talleivsen ved Esso-stasjonen på Grasmyr. Han fryktet det skulle bli mye bråk og herjinger rundt bensinpumpene da rånerne inntok Bamble lørdag, men han ble positivt overrasket.

– Det var rett og slett en eksemplarisk oppførsel av samtlige, sier han begeistret til pd.no.

Mindre rydding

Han bekrefter at det var en uvanlig travel lørdag i butikken, men også det er jo bare hyggelig. Og da de kom og ryddet opp rundt veggene ved stasjonens stengetid, ble han nok en gang positivt overrasket.

– Det var rett og slett mindre å rydde opp i enn det vanligvis er på en lørdag. Hadde alle ungdommer oppført seg på denne måten, hadde det vært enkelt, sier han bestemt.

200 biler

Som PD fortalte, var det forventet at det skulle dukke opp i overkant av 200 biler til rånertreffet i Bamble lørdag. De tipsene viste seg å stemme overraskende bra. Selv om det er vanskelig å telle samtlige biler, var det minst 200 biler som fylte parkeringsplassen og grusbanen ved Grasmyr Servicesenter lørdag.

– Det var tett i tett med biler her så lenge jeg var til stede. Jeg så også at de hadde organisert vakthold, og det har jo også virket etter hensikten. De er hjertelig velkomne tilbake dersom de oppfører seg på denne måten, sier Talleivsen.

Du kan lese mer om bil og trafikk hos pd.no - klikk her