404 Not Found

Not Found

The requested URL /TV2/esiincludes/tiles5/broom_meny.html was not found on this server.

Porsche bygger Prius-konkurrent

... eller i det minste en hybridbil som skal brukes i racing.

Del med andre:
Twitter Epost Del Facebook
 

I dag har tilnærmet alle bilprodusenter et uttalt fokus på miljø. Da Audi nylig lanserte A8 fokuserte de på hvor lavt utslipp den har, selv om en diger luksusbil med over 250 hestekrefter ikke er det du vanligvis forbinder med Bellona.

Og til og med superbilprodusenten Koenigsegg har vært stolte av at du kan kjøre bilene deres på biodrivstoff. Men først og fremst har det kommet mange el- og hybridbiler, og nå er det Porsches tur.

Brukes i racing

Denne 911en har riktignok et helt nytt system. Det er utviklet av Formel 1-teamet Williams og fungerer ved at et svinghjul lagrer kinetisk energi, som siden brukes til å drive en 60kw-elmotor på hvert av forhjulene i 6-8 sekunder av gangen. Enten for å spare bensin eller gi ekstra prestasjoner. Bakhjulene drives av en boksermotor på 480 hestekrefter.

Nå bør det nevnes at det nok er en liten stund du kan kjøpe en Porsche 911 hybrid i butikken. I første omgang skal systemet testes på racerbanen, og selv om Porsche ikke tror på seier i 24-timersløpet på Nürburgring er vi sikre på at den blir rask. Toyota har tross alt allerede vunnet race med sin Supra Hybrid som du kan kjøre i Broom-spillet.

reklame
 
Disqus sitt kommentarsystem.
 
 
Denne tok det 2.000 timer å bygge
Født i en Opel – gjett hva hun skal hete!
Bilen min 1957 Cadillac Fleetwood: Thomas (22) har gammel luksusbil med halefinner
Mercedes C-klasse stasjonsvogn: Denne venter mange nordmenn på
- Hei - hvorfor kjører du firmabilen vår?!?
404 Not Found

Not Found

The requested URL /TV2/export/hogre-broom_hogrekolonne.html was not found on this server.

reklame