Porsche 911 Carrera 4: Frank har hele 50 bilder i annonsen

Nå kan det gå mot at Porsche byttes med Passat!

Dette er ett av 50 bilder du kan finne i annonsen for en Porsche 911 Carrera 4 som er til salgs i Stjørdal.
Dette er ett av 50 bilder du kan finne i annonsen for en Porsche 911 Carrera 4 som er til salgs i Stjørdal.

Mange har på et eller annet tidspunkt lagt ut en bil eller to til salgs. Tiden da fire linjer og et telefonnummer dugde for å sikre et salg er helt klart forbi. Nå handler det om å gi mest mulig informasjon, og helst skal det være rikelig med bilder for å underbygge teksten om bilen.

I så måte må Frank Nilsens annonse kunne sies å være i takt med tiden. Han skal selge en sort Porsche 911 Carrera 4 kabriolet – og overlater ikke noe til tilfeldighetene.

Ikke bare har han 50 bilder – potensielle kjøpere kan også lese en utdypende tekst om bilen – 5 316 tegn, inkludert mellomrom, for å være nøyaktig.

Annonsen og alle bildene finner du her.

Tenker på kjøper

Vi vet at det finnes annonser med flere bilder – og det er helt sikkert de som skriver enda lengre tekster. Men da er det ofte snakk om forhandlere. Blant privatpersoner skal en lete lenge etter mer detaljerte annonser.

– Her har du lagt ned en betydelig innsats, Frank?

– Ja, var det så mange bilder altså. Jeg bare la ut de jeg hadde, og har egentlig ikke tenkt over nøyaktig antall. Jeg tenker egentlig bare hva jeg selv ville ønsket som kjøper – nemlig mest mulig informasjon og dokumentasjon på bilen.

Del med dine Facebook-venner

Porsche er kanskje ikke den lettest solgte bilen på markedet på høsten, men firehjulstrekken gjør den litt mer tilpasset den norske vinteren.

– Det er den beste vinterbilen jeg har hatt. En flott helårsbil. Det er en håpløs, bratt bakke opp til huset, men heller ikke den er noe problem. Det artigste er likevel på sommeren, når en kan kjøre inn i en tunnel med taket nede, og lytte til lyden når en gir på, reklamerer selgeren som er bosatt i Stjørdal.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Oågs interiøret er grundig avbildet. Dette bildet er fra før både original telefon og navigasjon ble byttet ut.
Oågs interiøret er grundig avbildet. Dette bildet er fra før både original telefon og navigasjon ble byttet ut.

LES OGSÅ: Denne annonsen ble en kjempesuksess

Skal gjennom en midtlivskrise

Så langt har han ikke fått så mange bud – men det har kommet flere forslag om innbytte, i alt fra skjærgårdsjeep til Porsche Cayenne. Men ingen har foreløpig klart å friste Frank til å gi opp 911-en.

– Jeg selger den fordi jeg trenger noe større, som er litt mer familievennlig. Jeg har hatt det artig i to år, så nå får jeg bli litt mer fornuftig. Men jeg skal vel gjennom en midtlivskrise, så kanskje det blir en ny Porsche da, he, he, humrer 35-åringen.

Han understreker at han ikke lar bilen gå med mindre det dukker opp noe som frister. Det kan for eksempel være en Passat.

– Passat altså? Skal du gå fra Porsche 911 til Passat?

– Ja, uansett hva jeg velger så blir det nok en nedtur med tanke på ytelser og effekt. Men jeg liker Passat CC og Audi A5, så kanskje det blir noe sånt.

Dette er den annonsen på finn vi har funnet med mest tekst og flest bilder. Her er det snakk om 127 biler og over 10 000 tegn med tekst. Noen bedre?