Nå kan du kjøpe neste års sommerjobb

Eller kanskje du bare har kjempestor familie som vil være med på tur?

Har du gått lei av å leke med eltog   da kan dette være neste steg videre. Dessuten kan du sikre deg en fornuftig inntekt også   om lokalmiljøet ditt er verdt en omvisning ...
Har du gått lei av å leke med eltog da kan dette være neste steg videre. Dessuten kan du sikre deg en fornuftig inntekt også om lokalmiljøet ditt er verdt en omvisning ...

De som er flinke til å planlegge, har alt nå begynt å forberede neste års sommerjobb.

Men ofte er det ganske begrenset med jobber å velge mellom - og ofte er de ikke spesielt godt betalt heller. Nå har du imidlertid sjansen til å gjøre noe helt annet - nemlig KJØPE deg din egen sommerjobb.

Akkurat nå ligger det nemlig et "tog" med tre vogner til salgs på bruktmarkedet - med plass til 54 passasjerer.

Prisantydningen er 450.000 kroner - men selger er åpen for bud.

Ingen flytog-konkurrent

Ekvipasjen er bygget i 1990 - og noen kilometerstand opplyses det ikke om i annonsen.

Vi skylder å gjøre oppmerksom på at vi ikke snakker om en konkurrent til flytoget - kraftkilden i "lokomotivet" er nemlig en 1,6-liters bensinmotor ...

Men om du ikke akkurat kan love superrask levering til flyplassen, så er det helt klart andre muligheter. Mange steder finnes det jo tog og busser som kjører turister rundt på sightseeing.

Og nettopp her ligger potensialet i dette togsettet. De fleste byer, bygder og lokalsamfunn har jo NOE som er verdt å fortelle om, eller?

Mye penger

La oss si at det er tilfelle der du bor - og at du finner en rute på 25 minutter som du mener kan være spennende for besøkende.

Hvis det viser seg at du klarer å dra inn 54 passasjerer på hver tur - og tar 30 kroner hode - bør det være mulig å få til en helt grei inntekt på en åtte-ni timers arbeidsdag.

Toget er utstyrt med mikrofon, CD-spiller og anlegg i hver vogn - så her er det bare å renske halsen og la det stå til.

Klikk her for å se hele annonsen

60 reklameplasser

Er du ekstra flink, kan du til og med sikre deg litt mot inntektssvikt som følge av lite passasjerer. Toget kommer nemlig ferdig med reklameskilter - det er plass til 60 av dem!

Du skal imidlertid passe på at du ikke legger guidingen til ulendt terreng eller alt for bratte bakker. Det er som nevnt ikke akkurat overdreven motorisering på dette toget. Så velg traseen med omhu.

Når du har bygget opp egenkapitalen kan du heller investere i nytt og sterkere lokomotiv - kanskje til og med firehjulstrekk.

LES OGSÅ: Kjøp ditt eget 17. mai-tog