Maserati SS: Hemmelig Maserati på vei...

Er du litt usikker på hva dette er? Det er vi også...

Foto: Scoopy
Foto: Scoopy

Vi vet at det er en Maserati. En Gran Turisimo - og antagelig den heteste av arten så langt. Og bare det sier ikke så rent lite.

Den "tamme" utgaven har en V8 plassert under panseret, nærmere bestemt en 4,7-liter på 440 hk / 490 Nm. Nok til å skyve den vakre Italienske skapningen fra stillestående till 100 på 5 sekunder blank, mens toppfarten er veldig nært 300 km/t.

Det går med andre ord så pass unna at det må skikkelig feite Brembo-bremser til for å stoppe dævelskapen...

Råere...

Men bilen på bildene skal altså være enda råere. Den får trolig navnet GT SS, Og her snakker vi om seriøs grand turisimo på høyt nivå! Større bakspoiler, og fetere eksosrør en noen av de få og svært diskré endringene på denne bilen som ble fotografert på Nürburgring i går.

Mange går også langt i sine funderinger om den ikke også kommer en litt mer heftig frontspoiler på den når den settes i produksjon.

Les test av en annen rå Italiener her:


Super Sport

Det spekuleres også i om den nye SS-varianten (som visstnok betyr Super-Sport) kan ha et sted mellom 470 og 500 hk. Den vi i så fall bli en av få 2+2 coupeer med såpass mye effekt.

Som nevnt innledningsvis, det er få som vet mye om dette. Masarati er ikke akkurat kjent for å slenge rundt seg med informasjon i tide og utide. For de aller fleste av oss blir det vel med drømmen uansett...

Les også: Verdens første superbil

Maserati-GT-Sport-bakfra
Maserati-GT-Sport-bakfra