Lamborghini Aventador: Her blir superbilen delt i to

Men hvem har egentlig skylden? Se video:

Bakdelen lå igjen   mens fronten av bilen fortsatte nedover gaten. At bilen delte seg gjorde at sjåføren slapp unna ute alvorlige skader. Den spektakulære ulykken ble fanget av flere overvåkningskameraer.
Bakdelen lå igjen mens fronten av bilen fortsatte nedover gaten. At bilen delte seg gjorde at sjåføren slapp unna ute alvorlige skader. Den spektakulære ulykken ble fanget av flere overvåkningskameraer.

Klippet du ser under går akkurat nå verden rundt – og er dagens store snakkis. Ikke så rart kanskje – for det er ikke hvilken som helst bil som er involvert.

Lamborghini Aventador er en av de råeste og mest eksotiske bilene på markedet akkurat nå. Har du en slik, kan du skryte av 700 hk – og en 0–100 km/t-tid på rundt 3 sekunder.

Men den kan på enda kortere tid gå fra å være en strøken, hvit lekkerbisken – til å bli delt i to! Som videoen under viser.

Flere overvåkingskameraer har nemlig fått med seg en helt spesiell bilulykke ...

SE VIDEO: Her smadrer millionæren bilen sin

Bilen til venster i bildet har nettopp truffet superbilen, som spinner videre treffer både murveggen og lyktestolpen - og blir delt i to.
Bilen til venster i bildet har nettopp truffet superbilen, som spinner videre treffer både murveggen og lyktestolpen - og blir delt i to.

Så smeller det ...

Ulykken skjer i nærheten av Brooklyn i New York. Overvåkingskameraet viser en rolig bygate, uten særlig trafikk. Så kommer en sedan, som ryktes å være en Mazda, kjørende og skal krysse veien.

Føreren ser trolig ikke den hvite Lamborghinien som kommer i motsatt kjøreretning – og smeller rett i den. Superbilen snurrer rundt, treffer en lyktestolpe – og deles rett og slett i to!

Tåler en trøkk

Lamborghinien er tilsynelatende ganske uskyldig. Det går kanskje litt fort, men den forsøker å unngå sammenstøtet – altså uten hell.

Det er imidlertid ikke bare hell som gjør at ingen blir alvorlig skadet – den italienske bilen er nemlig konstruert for å deles i to nettopp i slike tilfeller for å hindre skader.

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.youtube.com/watch?v=cmoKLaZOLns

Spiller ikke klippet på mobil/lesebrett? Klikk her

SE VIDEO: Ferrari har hesten på panseret – her er en hest i baksetet!