Med kun ett kjørefelt til rådighet blir det trangt når ingen vil gi seg. Men det er sjelden det skjer når gode venner er ute på cruising i den klubbregi, som her i Moskva.
Med kun ett kjørefelt til rådighet blir det trangt når ingen vil gi seg. Men det er sjelden det skjer når gode venner er ute på cruising i den klubbregi, som her i Moskva. Foto: Youtube.com

Hupps, der var plutselig BMW-klubbens cruising over...

Slik skal du IKKE kjøre når du er på biltreff i sommer. Se video!

Del med andre:
Twitter Epost Del Facebook
 

Biltreff er - når man tenker etter - en ganske brennbar samling av biler med mye pulver under panseret og mennesker med mye stolthet og adrenalin. Ikke minst på rene merketreff, der det fort kan oppstå litt konkurranse mellom forholdsvis like biler.

Kanskje er det derfor rart at det ikke går galt oftere enn det gjør.

Se også denne videoen: Auda, her er det en som lander mykt...

Ingen ville gi seg

Vi velger å tro at bilentusiastene her hjemme også har litt mer tradisjon for å tenke sikkerhet enn på en del andre steder i verden - ikke minst steder der man frem til for ikke veldig lenge siden kun kunne drømme om å kjøre heftige biler. Som for eksempel i Moskva, der denne videoen skal stamme fra.

Hendelsen inntraff under en cruising i den lokale BMW-klubben sist helg, da to førere var sikre på at de begge ville være først forbi bilen som kameraet sitter på. De hadde kun ett kjørefelt til disposisjon - og ingen ville gi seg. Resultatet ser du i videovinduet under.

Bare lettere skadet

Ifølge Jalopnik.coms øyenvitne-kilder gikk det hardest ut over en sennepsfarget E46 og en Subaru Forester, mens flere andre biler fikk mindre skader. Tre personer skal ha blitt lettere skadet, men heldigvis gikk det altså ikke menneskeliv - ikke engang når eierne av de påkjørte bilene fikk tak i de som startet det hele.

Du kan se flere bilder fra kollisjonen her. Og videoen ser du ved å klikke i videovinduet under:

Les også: Slik skal det gjøres - bli med på sommercruising i Halden

reklame
 
Disqus sitt kommentarsystem.
 
 
BMW 550i: Vanlig familiebil? Nei langt derifra!
Citroën DS Wild Rubis: Denne SUV-en kommer fra uventet hold
Audi S3: Testen som holdt på å snø bort
Skal bruke 28 milliarder på å redde Opel
Glem loven – bruk fornuft
Nettmøte: Spør om bil i dag
Audi RS6: Blir nesten 500.000 kroner billigere
Topp 3: De rimeligste bilene med automatgir

reklame