Denne stasjonsvognen utfordrer superbilene

Midt i feltet finner vi en råsprek familiebil. SE VIDEO

En rekke eksotiske biler stiller på startstreken   i tillegg til en familiebil, i form av en Mercedes E klasse. Men tyskeren er så avgjort ikke noen sinke   så den bør ikke undervurderes ...
En rekke eksotiske biler stiller på startstreken i tillegg til en familiebil, i form av en Mercedes E klasse. Men tyskeren er så avgjort ikke noen sinke så den bør ikke undervurderes ...

Amerikanske Motor Trend har gjort det mange av oss drømmer om, nemlig å samle en hel rekke av verdens mest attraktive sportsbiler på en stengt flystripe. På agendaen står noe så enkelt, men likevel så morsomt, som en ren lyskryssduell. Eller et dragrace om du vil.

På startstreken står blant annet Nissan GT-R Track Edition, SRT Viper, Jaguar F-Type V8 S, Aston Martin Vanquish og ikke minst stasjonsvogna Mercedes-Benz E 63 S AMG.

Men tro ikke at familiebilen er uten en sjanse – for det er den nemlig ikke.

SE VIDEO: Her møtes ELLEVE sportsbiler til dragraceduell!

Ingen dum jobb

Selve dragracet er for øvrig bare en liten del av den totale testen disse bilene går igjennom, for at Motor Trend skal kunne kåre vinneren av Årets beste kjøreopplevelse.

Vi kan vel trygt slå fast at gutta i denne redaksjonen ikke akkurat har verdens kjipeste jobb ...

Under kan du både se hvem som vinner dragracet, og hvordan det går med den gjeveste kåringen, nemlig hva som er den beste bilen totalt sett.

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.youtube.com/watch?v=8k1DIrfNr48

NB: Hvis du ikke kan se klippet på mobil/lesebrett: Klikk her!

http://www.youtube.com/watch?v=DDXq9xIYkZ8

NB: Hvis du ikke kan se klippet på mobil/lesebrett: Klikk her!

SE VIDEO: Her forsøker Broom å sette verdensrekord – i dragrace!