Chevrolet Corvette Z06 Race: Du kan kjøpe en av Norges råeste biler – kjempebillig

Den har over 1000 hestekrefter. Og et lite problem ...

Den ser kanskje ut som en ganske 'vanlig' Corvette Z06   men dette er et helt annet 'dyr'. Og den spiser en standard Corvette til frokost ...
Den ser kanskje ut som en ganske "vanlig" Corvette Z06 men dette er et helt annet "dyr". Og den spiser en standard Corvette til frokost ...

I januar ble nye Corvette Stingray avduket til stor jubel på hjemmebane på Detroit-utstillingen – samme år som modellens 60-årsjubileum.

Men om den blir litt for dyr, så kan det jo være at du har råd til en litt eldre modell. Kanskje til og med en eldre modell som kjører av gårde mens den nye står igjen i en støvsky bak deg?

Da har du sjansen. For prisen av en velutstyrt VW Golf, kan du nå få en 2007-modell Corvette Z06, med over 1000 hestekrefter! Ja, over tusen hestekrefter!

Del med Facebook-vennene dine!

Les også: SS – en legende gjenoppstår med hjelp fra "down under"

Ekstremt tunet

Denne bilen har nemlig blitt "herjet" med, ganske betydelig. Vi snakker altså ikke om en ganske vanlig "chip" eller nytt luftfilter, nei her er det blant annet skiftet komplett motorblokk. Effekten er rundt regnet doblet.

1.000 hestekrefter rett på bakhjulene er den målt til.

Og for at resten av bilen skal henge med er både innmat i girkassen, drivaksel, mellomaksel ombygget og forsterket.

Les også: Nå er den første "moderne" Corvetten blitt veteranbil

Knuser det meste

Jobben er dessuten ikke gjort av noen hvem som helst. Spesialister i Texas har står bak dette, jobben skal beløpe seg til 130.000 dollar.

Resultatet: En helrå bil som lager hakkemat av det meste du møter på veiene, både i Norge og resten av verden.

Slik ser det ut innvendig i en Corvette Z06. Ingen tvil om at det er en sportsbil i alle fall - og ingen tvil om at det er amerikansk.
Slik ser det ut innvendig i en Corvette Z06. Ingen tvil om at det er en sportsbil i alle fall - og ingen tvil om at det er amerikansk.

Les også: Bricklin SV1 skulle bli verdens sikreste sportsbil

Ikke skilter

Men som vi alt har røpet, det er et problem: Den omfattende tuningen har rett og slett blitt for mye for norske veimyndigheter – og den er vrien å få norske skilter på.

Faktisk kan det se ut som du må belage deg på å kjøre kun med prøveskilter, eller holde deg på bane.

Klikk her for å se hele annonsen

Corvette Z06.
Corvette Z06.

Kostbar lykkepille?

Med det som utgangspunkt er nok ikke 399.000 kroner så lite penger likevel. Men uansett hvordan du snur og vender på det, noe særlig mer brutalt og rått blir det ikke.

Og mens du gir gass så blårøyken står på en banedag på Rudskogen, så glemmer du nok fort både penger og alt annet enn opplevelsen der og da.

Del med Facebook-vennene dine!

Les også: Her er alt om nye Chevrolet Corvette Stingray – "C7"