Broom TV: Nedtellingen er i gang - snart er det TV-comeback!

I første program blir det test av den nye Norges-bilen - Tesla Model S.

Jan Erik Larssen har testet den nye elbilfavoritten i Norge, Tesla Model S. Og den testen får du se alt i første program av høstens sesong, som starter torsdag 3. oktober.
Jan Erik Larssen har testet den nye elbilfavoritten i Norge, Tesla Model S. Og den testen får du se alt i første program av høstens sesong, som starter torsdag 3. oktober.

– Vårens TV-sesong for Broom ble en stor suksess! Det sier en svært fornøyd Jan Erik Larssen.

Det var derfor ikke helt uventet at det ble en nye runde allerede til høsten. Denne gangen med hele 10 episoder av det populære motorprogrammet.

– Det er knallgøy og en bedre bekreftelse på det vi har gjort kunne vi ikke fått, forsetter en smilende og hattebekledt programleder.



Broom-rommet: Utrolig – dette får du for under 400.000 kroner

Spiller inn ny sesong allerede

Så etter bare så vidt å ha fått trukket pusten, satte TV-gjengen i sommer i gang med opptak til en ny sesong.

– Ja, her er det bare å kline til. 10 nye programmer er 30 innslag, med planlegging, manusskriving, skaffing av biler og annen logistikk - så det ble lite tid til å hvile på laurbærene, sier den blide Broom-generalen.

Fått mye skryt!

– Dessuten så er det fint å gjøre opptak nå da. Grønt, fint og med mang en "godbil" ute av garasjen – så er jo dette tiden, fortsetter han fornøyd.

– Kan du gi oss noen smakebiter på hva vi får se i kommende sesong?

– Vi kjører naturlig nok – og faktisk bokstavelig – videre i samme spor som vårsesongen. Og med samme gode gjengen på produksjon.

Broom-gjengen på opptak! (Foto: Broom.no)
Broom-gjengen på opptak! (Foto: Broom.no)

Dette fikk du ikke se på Broom TV i vår:

– Den gjengen har jeg forresten fått veldig mye skryt for. Fine bilder, bra klipp og kule kameravinkler. De gutta står virkelig på og er kreative.

– Jeg er veldig fornøyd selv og har aldri likt Broom bedre. Også så kul programleder da gitt! Men han har litt lite hår, hi, hi, hi ...

Årets snakkis-bil i første program

– Vi skal forresten gå på TV 2 Zebra fortsatt. TV 2 satser mye på den kanalen nå og det er hyggelig å kunne bidra til langt høyere seertall og andeler her.

– Men så var det dette med smakebitene av hva vi får se da ...

– Du kan jo ikke få det nå. Da blir det jo ikke noe spennende.

– Okei, da. Litt skal du få. Vi har kjørt Tesla Model S – den nye Norges-favoritten. En utrolig bil. Gleder meg til det! Vi har kjørt den - midt på natta i Oslo! Det kommer allerede i første program.

– På det mer fornuftige og folkelige så har Benny og jeg sett på to aktuelle kompakt-SUV-er. Toyota RAV4 og Ford Kuga – bilen du ikke må stamme for å kjøpe. Da blir det nemlig Ford Ku, kug. kug ... Hi, hi ...

– Du – i den testen fikk vi forresten seriøse problemer. Problemer ikke engang en bilekspert kunne løse. Mer sier jeg ikke – du får vente til det kommer på TV.


Arne Luxary: Derfor havnet bruktbilselgeren i fengsel

Blanding av mye forskjellig

– Hørte vi noe om noen veteranbiler også?

– Ja, ja! Kommer det også. Ford Taunus coupe og en veldig søt Fiat for å nevne et par.

– Det blir i det hele tatt veldig mye forskjellig. Nytt, brukt, søte, store, rå og små. Ikke alt er klart enda. Vi må produsere de siste programmene mens de første har startet.

Du kamera går – må løpe nå jeg ... Husk å skru på TV-en neste torsdag da. Hører du?

Er det siste vi får med oss før den populære programlederen med den særegne latteren forsvinner ut.

Les også: Henning vant Broom-bilen!