Bilvasken endte i fullt slagsmål

Misfornøyd bilist nektet å flytte bilen - det ble ikke godt mottatt.

Bilvask er vanligvis en ganske fredfylt aktivitet, men ikke denne gangen. Det endte i vaskeekte slåsskamp! Illustrasjonsfoto. (Foto: Scanpix)
Bilvask er vanligvis en ganske fredfylt aktivitet, men ikke denne gangen. Det endte i vaskeekte slåsskamp! Illustrasjonsfoto. (Foto: Scanpix)

Bilist nummer en nektet å flytte bilen. Bilist nummer to havnet på Ahus. Det skriver Romerikes Blad.

20-åringen fra Lørenskog skulle vaske bilen, men både han, bensinstasjonens ansatte og andre vaskekunder fikk trolig en langt mer dramatisk vaskesekvens enn de hadde regnet med.

Ringte politiet

– Vi ble oppringt tirsdag kveld av 20-åringen etter at bilen hans hadde fått skader i vaskehallen til Statoil på Fjellhamar. Han ønsket at vi skulle komme og bistå ham overfor bensinstasjonens ansatte. Siden det ikke er noen politisak, så ba vi ham selv om å ordne opp saken på stedet, opplyser operasjonsleder Ola Magne Mæle i Romerike politidistrikt.

Del med Facebook-vennene dine

Ikke lenge etter ble imidlertid operasjonssentralen oppringt på nytt. Denne gangen hadde konflikten eskalert.

Nektet å flytte bilen

– Det viste seg at den første melderen hadde nektet å flytte bilen. Dermed ble bilisten som sto som nummer to i køen – en 31-åring fra Skedsmo – sint. Det endte i krangel og slagsmål, sier Mæle.

Dermed hadde heller ikke politiet noe annet valg enn å oppfylle 20-åringens opprinnelige ønske: Det hele endte med full politiutrykning.

Uten gyldig førerkort

31-åringen ble påført så store skader i slagsmålet at han havnet på Ahus. Han skal blant annet ha blitt påført kuttskader i ansikt og hode.

– 20-åringen ble bortvist fra stedet og anmeldt for forholdet. Som om ikke det var nok, så ble han også anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, sier operasjonslederen.

Du kan lese mer om bil og trafikk på rb.no - her:

LES OGSÅ: Hvem sa at bilvask ikke kan være livsfarlig?

Har du noen gode vaskehistorier? Fortell i kommentarfeltet under: