Billakkering: Noen har det mest i kjeften...

Denne formen for biloppussing har vi ikke har sett før. Se video!

Skulle du hatt litt farge på bilen, men mangler lakkverksted, penger og generelt pågangsmot? Da kan dette være løsningen... (Foto: Youtube.com)
Skulle du hatt litt farge på bilen, men mangler lakkverksted, penger og generelt pågangsmot? Da kan dette være løsningen... (Foto: Youtube.com)

En av momentene som ofte avgjør om en bil blir reparert eller kassert etter en skade, er hvorvidt den må lakkeres eller ikke.

Lakk er dyrt, grunnarbeid er dyrt – og dette er ting som ikke enhver kan gjøre selv med godt resultat.

Ikke for alle

Ikke alle, i hvertfall, selv om vi har hørt om fingernemme folk som får til det utrolige i garasjen ved hjelp av en modifisert støvsuger.

Les også: Fikk marinert BMWen i varm olje på danskebåten

Her er imidlertid en kar som har tenkt mer minimalistisk. Nøyaktig hvordan han har bygget opp lakksprøyta ser vi ikke, men det er etter alt å dømme minimalt med mekanikk involvert – her er det gode lunger som er den største innsatsfaktoren.

Imponerende – tross alt

Den blå Renault 12-en ser ut til å ha lagt de fagreste årene bak seg, men om ikke kravet til finish er det aller største blir den i hvertfall ensfarget igjen. Og selv om dette bryter med alt vi har lært om fuktighet i sprøytelufta, ser resultatet imponerende ut i forhold til hva vi hadde trodd.

Se filmen i videovinduet under! Har du gode tips til hjemme-lakkerere så tar vi gjerne i mot dem i kommentarfeltet!

Del med Facebook-vennene dine!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=07z6TCm5j9I

Les også: Så lett skifter du farge på bilen - med folie