Glad i å spille biljard, og har en forhjulsdrevet gammel bil til overs? Da kan du lage deg en slik, som customiseren Big Daddy Vini i USA har gjort. Faksimile: Pooltablecar.com
Glad i å spille biljard, og har en forhjulsdrevet gammel bil til overs? Da kan du lage deg en slik, som customiseren Big Daddy Vini i USA har gjort. Faksimile: Pooltablecar.com

Biljardbordet som gjør 160 kilometer i timen!

Med dette er du alltid klar for å spille. Se video!

Del med andre:
Twitter Epost Del Facebook
 

I julen viste vi deg et biljardbord basert på formene fra en klassisk Mustang, som vi regnet med at ville skape oppstyr, glede og stolthet i kjellerstuen.

Fikk du den ikke med deg, så har du den her:

Det var, skulle det vise seg, ikke noe mot den vi viser deg her.

Mange løse deler

Mens det tidligere nevnte Mustang-bordet var særdeles stasjonært av seg, har vi her et biljardbord som man automatisk tar med seg hvor man nå måtte ha planer om å dra. I hvertfall så lenge veistandarden er noenlunde god, drister vi oss å legge til. For vridningsstivheten og kjøreegenskapene til denne doningen tør vi ikke ha for store forhåpninger til:

Bilen - eller biljardbordet - debuterte og ble prøvespilt under custom-legenden George Barris´ eget show i fjor. Barris her fotografert i midten, og bilbyggeren Big Daddy Vini til venstre. Foto: Skjermdump fra YoutubeBilen - eller biljardbordet - debuterte og ble prøvespilt under custom-legenden George Barris´ eget show i fjor. Barris her fotografert i midten, og bilbyggeren Big Daddy Vini til venstre. Foto: Skjermdump fra Youtube

Takseksjonen på det som en gang var en 90-talls Chevrolet Monte Carlo kan nemlig tas av, slik at man får en cabriolet. Dessuten deler bilen seg på midten når det er tid for å spille et slag bak på den grønne fløyelen.

Les også: Risikosport - ferietur med gammel og ombygget elbil

Fullverdig biljardbord

Ved hjelp av en trinse-innretning i bakkant under gulvet kan fronten kjøres vekk slik at det blir tilstrekkelig plass rundt hele bordet til å spille. For her snakker vi godkjente mål, en profesjonell bordtopp fra Triangle Billiards, og automatisk nivelleringssystem ved hjelp av de fire hjulene bordet står på. Intet skal stå tilbake for en vanlig biljardsalong - bortsett fra muligens været.

Det hadde vel tatt rundt fem sekunder å finne et sett penere felger, men for øvrig er i hvertfall stilen på kreasjonen gjennomført. Innebygget nivelleringssystem sørger for at bordet står helt i water til enhver tid. Foto: Skjermdump fra YoutubeDet hadde vel tatt rundt fem sekunder å finne et sett penere felger, men for øvrig er i hvertfall stilen på kreasjonen gjennomført. Innebygget nivelleringssystem sørger for at bordet står helt i water til enhver tid. Foto: Skjermdump fra Youtube

Bilen er bygget av Big Daddy Vini, visstnok også kjent som "The Kustomizer", og vert for serien med samme navn som skal gå på Discovery Channel i USA, i samarbeid med biljardbord-produsenten.

Ifølge prosjektets hjemmeside www.pooltablecar.com har den slått godt an på show så langt, og customlegender som George Barris og John D´Agostino namedroppes som støttespillere.

På filmen i videovinduet under gjør bilen sin debut på the George Barris Kustom Car Show i fjor, og som synes er det fullt mulig å spille biljard på den:

Her er for øvrig noen flere videoer fra byggingen av bilen, som kanskje er vel så interessant:

Les også: Apropos biljard - dette bordet er også ganske heftig!

reklame
 
Disqus sitt kommentarsystem.
 
1983 Audi 100: Bilen som gjorde aerodynamikk sexy
Unik bilsamling ble funnet på et jorde
Ferrari-rekord: I år har han solgt 17 stykker!
Broomjulsquiz: Kjenner du igjen bilmodellene?
Lexus LS: Diger luksusbil til under 100.000 kroner
Ford S-Max: Nå forsvinner sporty varebil
En av ti sjekker Facebook mens de kjører
TV-flausen ble en stor video-hit
Topp 10: Dette er bilene vi drømmer om å eie

reklame