Tre billige som gir deg maks sommerfølelse

Sommer, sol og sjø - klart du må ha båt! Her er tre til under 25 000,-

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Når himmelen er blå, solskiva er knallgul og høytrykkene står i kø så kvikksølvet i gradestokken må ”stå på tå” inni glass-søyla for å klare å vise riktig temperatur – hva er vel da bedre enn å ha en båt duppende ved brygga? Klar for gode dager på sjøen. Med bading, fiske og sjøsport.

Og det beste av alt: Det behøver slett ikke å koste så mye!

Vi har funnet tre VELDIG forskjellige brukt-båter, til VELDIG forskjellig bruk. Ingen koster mer enn 25 000,-



2000, Rhino Raider RIB, 10 fot. Kr. 24 000

Rhino-Rider-RIB
Rhino-Rider-RIB

For å se hele annonsen, klikk her:

Har du alltid drømt om å få være en liten jolle-ramp? Med denne RIB-en på 10 fot og med en 10 hk. Mercury i akterenden, har du nå muligheten til å oppfylle drømmen. 23 knop er toppfarten, mer enn nok til å ødelegge kaffekosen for de sure gamlingene som ligger på svai med snekka si!

Tøff er den også, med scooter-sete og ratt. På toppen av det hele står hele stasen på en tilhenger, så både sjøsetting og opplag bør gå som en lek. Med en lengde på 10 fot er dette neppe noe å dra på Danmarksferie med, men en artig liten sak som det kan være vel verdt å bruke konfirmasjonspengene sine på – spør du meg...

Les om en annen RIB, her:

1971, Trebåt 21 fot. Kr. 14 000

Trebåt
Trebåt

For å se hele annonsen, klikk her:

Går du rundt med en liten sjøl-berger i magen, og drømmer om å servere familie og venner egenfisket torsk, lyr, sei og hyse? Da er nok dette båten for deg. Tross en lengde på bare 21 fot har styrhuset helriktig fiskebåt-stuk. Litt sånn som bakruta på Ford Anglia.

10 hk Sabb-dieselmotor besørger framdriften. Kanskje ikke så veldig fort – men lyden – den er fin! Og passer perfekt til lyden av hese måkeskrik! I tillegg kjennes lukten fra nylakkert treverk, mens du håndterer messanseil og vridbart propellanlegg.

Her er det bare å smøre matpakke, finne fram sydvesten, oljebuksa, fiskeutstyret - og sette til havs.

Les også: Jan Eriks beste snekketips

1973, Skagerak Wander, 21 fot. Kr. 25 000

Skagerak-seilbåt
Skagerak-seilbåt

For å se hele annonsen klikk her:

Hvem har ikke drømt om å være skipper på egen seilskute? Dette er en Skagerak Wander – en båt som finnes i litt forskjellige utgaver. En forholdsvis enkel, men robust og solid båt som er godt egnet for de som vil gjøre seg kjent med seilsporten.

Se på bildene: Ser ganske morsomt ut dette! Båten selges komplett med alt som må til for morsomme, vindfylte dager på sjøen. Både rigg og storseil er nytt. Og skulle det bli helt vindstille, så sørger en 4 hk utenbordsmotor for at du får landkjenning igjen.

Bil eller båt? Sjekk denne: