Audi RS5 vs Mercedes C63 AMG: Her er en duell som virkelig betyr noe

Prestisjemodellene kjemper om æren på bane. Se video!

Denne krabaten heter Mercedes C63 AMG   og er ikke redd for å slenge med rumpa. Se den kjøre om kapp med en annen tysk premiumsportsbil, nemlig Audi RS 5.
Denne krabaten heter Mercedes C63 AMG og er ikke redd for å slenge med rumpa. Se den kjøre om kapp med en annen tysk premiumsportsbil, nemlig Audi RS 5.

Vi vet at mange av våre lesere liker både Audi og Mercedes – og ofte er det også slik at de som liker det ene merket, ikke liker det andre. I alle fall tyder de mange innleggene i kommentarfeltet på at det er slik.

Enkelt forklart kan vi vel nesten si at det er som med fotball. Alle har sitt favorittlag/merke – og når bilene testes mot hverandre eller kjører rene dueller på bane (slik som i videoklippet under), da er det som om de møtes til kamp.

Audi-fansen heier på Audi når de testet mot andre merker, og jubler hvis de går "seirende" ut av testen.

Del med dine Facebook-venner

Duell som betyr noe

Når det er snakk om banekjøring, der fokus er det mange bilentusiaster er mest opptatt av, nemlig kjøreegenskaper og ytelser – da skjerpes konkurranseinstinktet ytterligere. Ære står på spill.

SE VIDEO: Denne duellen vil du ikke gå glipp av

Vi kan følgelig konkludere med at når Audi RS 5 (444 hk) møter Mercedes C63 AMG (451 hk) – da snakkes vi et durabelig lokaloppgjør – på linje med Old Firm i Skottland, mellom Rangers og Celtic. Ingen vil tape DENNE duellen.

Vi kan røpe så mye som at det ikke blir uavgjort ...

Se hvordan det går ved å klikke på videovinduet under – og diskuter gjerne oppgjøret i kommentarfeltet:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TD45_02ih54#!

SE VIDEO: Er dette duellen over alle dueller?