– Hva er det du holder på med?

Sørpete veibane kan bli en utfordring – særlig ved forbikjøringer. Se video!

Her har føreren av Hondaen mistet kontroll   og begynte å skli rundt i kjørebanen. Lastebilen som nettopp er forbikjørt og som har et kamera montert på dashbordet går dermed plutselig fra å være en observatør til å bli direkte involvert i situasjonen.
Her har føreren av Hondaen mistet kontroll og begynte å skli rundt i kjørebanen. Lastebilen som nettopp er forbikjørt og som har et kamera montert på dashbordet går dermed plutselig fra å være en observatør til å bli direkte involvert i situasjonen.

De fleste har vel vært borti følelsen – når bilen kjører bortover veien med snø og/eller sørpe. Plutselig er det som kjøretøyet lever sitt eget liv – og bare flyter bortover dit den vil. Både bremsing og hektisk ratting kan gjør problemet verre snarere enn bedre.

Vanligvis reddes vi av at dekkene plutselig får grep igjen – og vi slipper unna med skrekken og høy puls.

SE VIDEO: Derfor kan det være smart å ringe etter kranbil

Del med dine Facebook-venner

Ute av kontroll

Men ikke alle er like heldige. I klippet under er det en stor Honda SUV som foretar en forbikjøring i det vanskelige føret. Og ganske riktig, med den høye farten blir veigrepet redusert og snart er det åpenbart at bilen er helt ute av kontroll.

Lastebil som blir forbikjørt har kamera på dashbordet, og filmer hele opptrinnet. Men da Hondaen ender opp på tvers midt i veibanen, endres status fra observatør til delaktig.

Se hvordan det går – klikk på videovinduet under for å spille av klippet:

http://www.liveleak.com/view?i=404_1331637419

SE VIDEO: Woops – her kjører de gjennom isen!