Her poserer guttene i Gatebil Magazine hvor bildeteksten lyder «Gutta fra Namsos var snille og plukket opp alle skilt som lå å slang på vei ned til Våler. Bra noen rydder opp». Senere har et av skiltene dukket opp igjen - 63 mil unna.
Her poserer guttene i Gatebil Magazine hvor bildeteksten lyder «Gutta fra Namsos var snille og plukket opp alle skilt som lå å slang på vei ned til Våler. Bra noen rydder opp». Senere har et av skiltene dukket opp igjen - 63 mil unna. Foto: Rune Nesheim, Gatebil Magazine

- Gutta var snille og plukket opp skilt som lå og slang...

Plutselig dukket kommuneskiltet fra Namsos opp - 63 mil unna.

Del med andre:
Twitter Epost Del Facebook
 

I siste nummer av Gatebil Magazine – Festival Extra poserer tre unge karer foran kameraet til magasinets fotograf. Bildeteksten lyder som følger: «Gutta fra Namsos var snille og plukket opp alle skilt som lå og slang på vei ned til Våler. Bra noen rydder opp».

Bildet er tatt på en Gatebil-festival på Våler i Hedmark kommune, skriver Namdalsavisa.

Betenkelig sammentreff

I tillegg til varselsskilt for elg, humpete veg og et skilt som varsler om «hørselshemmede i området», kan vi bak gutta se et «barn leker»-skilt, samt et skilt som viser vegen til Namsos Camping og et kommuneskilt.

Om sistnevnte er det samme skiltet som nylig forsvant fra Fv 17 ved Meosen vites ikke – sammentreffet er uansett betenkelig.

Dukket opp 63 mil unna

Lørdag kunne NA fortelle at det samme skiltet dukket opp igjen – denne gang ved Rv 15 på Sindre i Markane i Nordfjord, 63 mil unna Namsos.

Der ble Namsos-skiltet montert opp og erstattet med det opprinnelige skiltet, som markerer kommunegrensa til Hornindal.

Kreativ ungdom

– Det første som slår meg er at dette må være et prosjekt gjort av kreativ ungdom, sa Jan Eriksen i Statens vegvesen til Sunnmørspostens nettsider i helga.

Foreløpig har ikke de rettmessige skilttyvene meldt seg, men noe sier oss at siste kapittel i «skiltmysteriet» ikke er skrevet.

Du kan lese mer om bil og trafikk på namdalsavisa.no - her:

LES OGSÅ: Skjønner du hva dette skiltet betyr?

reklame
 
Disqus sitt kommentarsystem.
 
 
NAF forventer ekstra mange utrykninger i påsken
Så billig kan du få status-SUV til påske
Dansk millionær-baker selger bilsamlingen sin på auksjon
Felger: Store, større - STØRST
Audi RS4: Dette er alt annet enn en vanlig familiebil
Audi RS4: Dette er alt annet enn en vanlig familiebil
Slik avslører de en stor bilnyhet
Porsche Cayenne: Hva gjør brukt drømme-SUV med lommeboken?

reklame