Dette trenger du:

4 svinekoteletter (fra nakke eller kam)
1-2 fedd knust hvitløk (kan sløyfes)
Smør/ olje til steking
Salt, grovmalt pepper

1 lite rødkålhode
1 rødløk
1 rød chili
1 ts finhakket / finrevet ingefær
1 dl sweet chilisaus
Båter fra 1 appelsin og saft fra 1 appelsin
Evt. frisk koriander eller persille

Velger du koteletter fra kam skjær noen hakk i fettkanten på kotelettene, da blir det lettere å steke dem jevnt.

Slik gjør du:

Krydre koteletter med salt og pepper og stek dem i smør/ olje i en varm stekepanne sammen med 1-2 fedd knust hvitløk. Stek 2-3 min på hver side. Trekk pannen vekk fra platen og la kotelettene hvile mens rødkålsalaten lages.

Finsnitt rødkål og rødløk. Rens og finhakk chili (ta ut frøene). Finhakk eller riv fint opp frisk ingefær. Surr først løken i litt smør eller olje til løken er blank og myk. Tilsett finsnittet rødkål, chili og frisk ingefær. Stek ved middels varme i 6-8 min, rør om, kålen skal ikke bli brun. Tilsett sweet chilsaus og saft fra 1 appelsin. La surre et par min. Smak til med salt og pepper og tilsett båter fra appelsin og frisk koriander (persille) rett før servering.

Server med ris.