Eplegris og andebryst fra Telemark
Etter en hel uke på tur i Telemark er fruktbygden Gvarv nest siste stopp før kveldens sending fra Bø i Telemark. Sammen med Ingeborg Lindheim lager Wenche eplegris og andebryst med fruktig tilbehør.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Lindheim frukt og ølkompani Gvarv byr på gode egne råvarer og gode råvarer fra «nabolaget» i Telemark. Eplegris fra Nordre Lindheim og and fra Holte gård. Eplegris er en gris som ha vært så heldig å få epler i det daglige foret. Det setter en ekstra god smak på kjøttet.Stekt andebryst eller indrefilet av eplegris/ svin servert med en frisk søt-syrlig saus og stekt eple, plommer eller kirsebær
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert