Pimp opp fiskebollene

Wenche tar for seg en god gammel slager, nemlig fiskeboller på boks!

Fiskeboller trenger ikke å bli en traust middag, den kan du pimpe opp med fantastisk tilbehør. Wenche viser deg hvordan med enkle triks!

Fiskeboller med asiatisk vri servert med reker

Dette trenger du:

  • 1 boks fiskeboller
  • 500 – 600 g reker med skall eller 250 -300 g rensede reker
  • frosne grønne erter
  • Hvit saus:
  • 2 ss smør
  • 1 ss finhakket sjalottløk
  • 3 ss hvetemel
  • 6 dl melk (ev 5 dl melk og 1 dl kraft fra fiskebollene)
  • 1-3 ss sweet chilisaus (avhengig av hvor sterk du vil ha den)
  • Salt og pepper
  • Dill eller gressløk
  • Ev karri til dryss

Slik gjør du:

Begynn med å lage sausen.

Smelt smør i en kasserolle, surr finhakket løk til den er blank.

Rør inn hvetemel og spe med melk til passe konsistens.

La sausen trekke 8-10 min.

Smak til med salt, pepper og sweet chilisaus.

Legg i fiskebollene, kok opp.

Tilsett frosne erter og la trekke i 5-6 min.

Rensede reker drysses over rett før servering.

Server med poteter, brokkoli og evnt gulrøtter.

FISKEBOLLER MED NY VRI: Pimp opp hverdagsmaten! Foto: TV 2
FISKEBOLLER MED NY VRI: Pimp opp hverdagsmaten! Foto: TV 2