«Skafferiet»-Charlottes deilige bringebærdessert

Denne sommerlige desserten bruker du bare noen få minutter på å lage.

Charlotte Holberg Sveinsen (38) er gründer og eier av kafeen og landlivsbutikken «Skafferiet», som er lokalisert på Helgøya midt i Mjøsa.

Her er oppskriften på hennes sommerlige bringebærdessert med krem:

Ingredienser

Til 4 porsjoner trenger du:

  • 1 ss vaniljesukker
  • 1 dl melis
  • ca 400 g bringebær
  • 1 boks kremfløte
  • 4-5 havrekjeks, eller annen kjeks du måtte ha stående

Slik gjør du

  • Pisk fløte til myk krem. Bland inn vaniljesukker.
  • Mos sammen bringebær og melis i en blender.
  • Bland alt lett sammen i et glass eller en skål.
  • Server med knuste kjeks og masse bringebær, og dryss gjerne over et lite lag melis.