Onsdag kveld er Else Kåss Furuseth tilbake med en ny sesong av Det er lov å være blid på TV 2.

Strekker strikken

Denne våren har programlederen fått norske kjendiser til å tråkke bredt utenfor sin egen komfortsone i en ny serie med skjulte opptak, men denne gangen vet kjendisene meget godt at de blir filmet – og alt for en god sak.

BLID: Else Kåss Furuseth er klar med ny sesong av Det er lov å være blid med Else på TV 2. Foto: Heiko Junge/TV 2
BLID: Else Kåss Furuseth er klar med ny sesong av Det er lov å være blid med Else på TV 2. Foto: Heiko Junge/TV 2 Foto: HEIKO JUNGE

Samler inn penger

Kjendisene som frivillig stiller opp for å skape pinlige situasjoner i det offentlige rom, er samtidig med på en innsamlingsaksjon til Røde Kors, forklarer Else Kåss Furuseth til TV 2.

– Vi håper at seerne tar utfordringen og gir penger til en god sak, og så tenker vi at jo lengre kjendisene klarer å tøye strikken og jo vondere det gjør – desto mer klarer vi å samle inn til Røde kors. Det gjør også godt å tenke på at vi faktisk klarer å gjøre noe godt for andre, midt oppi alt tøyset, forklarer Furuseth til TV 2.

Pute-TV

Først i rekken av kjendiser som skal gjøre pinlige ting for en god sak er NRK-profilen Hans Olav Brenner. Han blir bedt om å gå rundt på IKEA og rappe gjenstander fra andres handlevogner, men uten å røpe at han er med i TV-opptak.

Her får Steinar Sagen et tilbud han ikke liker

3:14

Se video over

Håper folk gir

Else Kåss Furuseth forteller at hun ikke har et klart mål om hvor mye penger de skal klare å samle inn i løpet av våren, men har har følgende oppfordring til alle som har lyst til å følge onsdagens sesongpremiere på TV 2:

– Jo mer folk gir, desto bedre. The sky is the limit!

Det er lov å være blid med Else sendes hver onsdag kl 21.40 på TV 2.