Tilbud
DELER UT PREMIER: Hver måned gir Dag Otto Lauritzen og TV 2 Sporty premier til spreke nordmenn som er medlem av TV 2 Sporty, og som har gjort en skikkelig treningsinnsats.
DELER UT PREMIER: Hver måned gir Dag Otto Lauritzen og TV 2 Sporty premier til spreke nordmenn som er medlem av TV 2 Sporty, og som har gjort en skikkelig treningsinnsats. Foto: Nina Kausland/TV 2/

Her er vinnerne av Sporty-konkurransen

Vinnerne for mai måned er trukket.

Del med andre:
Facebook Twitter Epost Del
 

Bli medlem i TV 2 Sporty – vinn proff pulsklokke

Hver måned gir vi bort flotte premier til fem medlemmer i TV 2 Sporty som har oppnådd 1000 poeng.

Tone Aftret fra Namsos stakk av med hovedpremien for mai, et gavekort på 2500 kroner i Sportybutikken.

Her er de øvrige maivinnerne som får Sporty T-skjorter i teknisk kvalitet fra Nike: Anita Evelyn Andresen, Willy Rasmussen, Christina Hedin og Fredrik Berntsen.

GLAD I KAMPSPORT: Tone Aftret fra Namsos holder seg i form med timen body combat på treningssenter.GLAD I KAMPSPORT: Tone Aftret fra Namsos holder seg i form med timen body combat på treningssenter. Foto: Privat/

Trener kampsport
Tone Aftret er glad i å holde seg i form og trener for å holde seg sunn og smertefri.

– Hva har du trent denne måneden?

– Jeg har trent body combat, en kampsport som går ut på å slå og sparke i lufta. Vi er masse jenter som jevnlig går på denne timen på treningssenteret Træn i Namsos. Det er en time som du blir skikkelig svett av. I tillegg har jeg trent aerobic, danset zumba, trent styrke og gått tur, til sammen cirka ti timer i mai. Jeg registrerer ikke antall kilometer, men på de lengste gåturene mine bruker jeg halvannen time.

– Hva motiverer deg til å trene?

– Jeg har ryggplager, kroniske smerter, og er nødt til å trene regelmessig for å holde meg i aktivitet – og i form. Jeg har trent tre, fire-fem ganger per uke i høst, vinter og vår, og har helsemessig nytte av å holde meg sånn noenlunde i form. Jeg må understreke at jeg er en trimmer, ingen fanatiker, men jeg liker å røre på meg og kjenner at jeg har behov for regelmessig mosjon.

– Hva er målet med treningen?

– Jeg har ikke noe bestemt mål med treningen, utenom å holde ryggplagene sånn noenlunde i sjakk. Dessuten, som dame i 40-årene, er jeg opptatt av å ikke legge på meg for mye. Treningen bidrar på det området også.

LØPE I SKOGEN: Sommeren er en fin tid for fysisk aktivitet utendørs. Også i neste måned er alle Sporty-medlemmer, som logger trening, muligheten til å bli med i trekningen av flotte premier.LØPE I SKOGEN: Sommeren er en fin tid for fysisk aktivitet utendørs. Også i neste måned er alle Sporty-medlemmer, som logger trening, muligheten til å bli med i trekningen av flotte premier. Foto: Illustrasjonsbilde / Colourboc/

Glad i skog og fjell
– Hva liker du best å trene?

– Jeg er ikke en som sprinter rundt med nummer på brystet. Om sommeren liker jeg å gå tur i skog og fjell, og om vinteren spenner jeg på meg langrennsskiene. I tillegg til body combat er jeg å finne på dansetimer på treningssenteret.

– Hva gir treningen deg?

Vi er en gjeng damer fra gata vår som ofte drar sammen til treningsstudioet. Dermed blir treninga også en sosial arena. Det er mye lettere å gjennomføre når man har faste avtaler.

– Hva er din beste opplevelse i forbindelse med fysisk aktivitet?

– Å peke på beste opplevelse i forbindelse med fysisk aktivitet, er vanskelig, men familien har hatt mange fine fjellturer på beina og langrennsski som jeg setter stor pris på. Ingen nevnt, ingen glemt.

– Du kan handle for 2500, hva står på ønskelisten?

– Å handle craft-produkter for 2500 kroner skal ikke by på problemer i det hele tatt. Det er mye som står på ønskelista, så jeg gleder meg til å se hva de har i nettbutikken. Treningsgarderoben kan helt sikkert fornyes ...

På jakt etter treningsutstyr? Sjekk tilbudene i Sportybutikken!

 

Kommentarer er fjernet etter kl. 00.00 og blir åpnet igjen kl. 06.00.

BMI-kalkulator

Body Mass Index (BMI) er en formel som viser balansen mellom høyde og vekt.

Verdien for vekt mangler eller er ikke i riktig format.
Verdien for høyde mangler eller er ikke i riktig format.

Din BMI er kalkulert til ...


BMI på under 18,5
Undervektig
BMI på mellom 18,5 og 24,9
Normal kroppsvekt
BMI på mellom 25 og 29,9
Overvektig
BMI på mellom 30 og 34,9
Fedme
BMI på mellom 35 og 39,9
Fedme, klasse II
BMI på 40 og over
Fedme, klasse III
(ekstrem fedme)
reklame