Øverst i videovinduet ser du Le Chef tilberede hummer med appetittvekkende tilbehør!

Her er oppskriften Orre brukte:

2 stk hummer a 400-500 gram

Vann

Salt

1 ss smør

Kok hummeren i godt saltet vann, i ca 4-5 min

Legg de så over i kaldt vann

La de ligge til de er blitt kalde

Rens hummer fri for skall

Del halen i to, stek den lett i en medium varm panne på 1 side til de er gyllene

Smør kokt spisskål:

1 stk spisskål

2 stk sjalottløk

1 dl vann

100 gram smør

Kutt kålen i grove biter

Skjær løken i strimler

Saustèr løken i litt olje

Ha i vann og smør

Kok kålen til den er myk.

Fennikel crüditè

1 stk fennikel

2 stk vårløk

Fennikel dill

2 ss olivenolje

Skall av 1 sitron

Kutt tynne strimler av fennikel og vårløk

Legg de i isvann i ca 30 min

Kjør det noen runder i en salatsentrifuge

Riv over skall av 1 sitron

Vend inn olivenolje