Sverige stakk av med den første finalebilletten

Sverige slo Ungarn 27-26 i den første semifinalen i håndball for herrer.

FINALEPLASS: Jonas Kallmann og de svenske håndballherrene er videre til finalen etter at de slo Ungarn 27 26.  (Foto: CHRISTOPHE SIMON/Afp)
FINALEPLASS: Jonas Kallmann og de svenske håndballherrene er videre til finalen etter at de slo Ungarn 27 26. (Foto: CHRISTOPHE SIMON/Afp)
Tamas Mocsai (til venstre i bildet) gjorde alt for å kjempe om finaleplassen.  (Foto: CHRISTOPHE SIMON/Afp)
Tamas Mocsai (til venstre i bildet) gjorde alt for å kjempe om finaleplassen. (Foto: CHRISTOPHE SIMON/Afp)

Det svenske OL-mannskapet i London var på ingen måte blant de ypperste medaljefavorittene i årets sommerleker. Men etter kvartfinaleseieren over europamester Danmark var muligheten for medalje igjen innen rekkevidde. Målvakt Mattias Andersson gjorde flere viktige redninger da kampen i Basketball Arena sto og vippet de siste minuttene. Sverige hadde en liten ledelse i mesteparten av første omgang og ledet kampen til pause 15-12. Likevel