Oilers-keeperen tabbet seg ut da Vålerenga holdt liv i drømmen

Vålerenga vant kampen de måtte vinne for å sikre en ny kamp i sluttspillserien mot Stavanger Oilers. Vi fulgte kamputviklingen her!

KEEPERTABBE000000
thoresenmål000000
Oslo  20130411.
NM finale, ishockey: Mølje foran Stavanger målet under NM finalen i ishockey  mellom Vålerenga og Stavanger Oilers på Jordal Amfi i Oslo torsdag kveld.
Oslo 20130411. NM finale, ishockey: Mølje foran Stavanger målet under NM finalen i ishockey mellom Vålerenga og Stavanger Oilers på Jordal Amfi i Oslo torsdag kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)
nm000001
nm000001
Oilers jubler etter kampen , f.v. Paul Traynor , Snorre Hallem , Henrik Solberg , Dan Kissel og keeper Henrik Holm

Før pucken ble droppet på Jordal Amfi torsdag kveld var premissene enkle: Med seier ville Oilers sikre seg sin andre NM-tittel på rad. Men Vålerenga ville det annerledes, og sørget dermed for en sjette finale kommende søndag. Nå står det 2-3 i kamper mellom lagene. Se sammendrag i videovinduet øverst! Det var målløst da lagene gikk inn til første pause, men Vålerenga var effektive i andre periode og da vertene satte inn 2-0 like før mellomperioden var de