KHL-seirer for Thoresen og Haugen

Patrick Thoresen og Lars Haugen fikk begge seier med sine klubber i ishockeyserien KHL torsdag.

Lars Haugen. (Foto: GRIGORY DUKOR/Reuters)

Thoresens lag SKA St. Petersburg tok en ny seier da Traktor Tsjeljabinsk ble slått 3-2 på bortebane torsdag. Thoresen spilte 19.47 minutter og hadde to skudd på mål, men han noterte ikke målpoeng i kampen.

Traktor vant skuddstatistikken 37-30, men SKA var mest effektive og vant takket være scoringer av Fedor Fedorov og Gleb Klimenko (2). SKA tapte serieåpningen, men har slått tilbake med seier i de tre siste kampene.

Haugen voktet Dinamo Minsk-målet da Slovan Bratislava ble slått 4-3 foran 15.005 tilskuere hjemme i Hviterusslands hovedstad. Gjestene fra Slovakia ledet 2-0 etter snaut 12 minutter, men hjemmelaget vendte kampen med fire strake mål.

Haugen reddet 28 av 31 skudd i kampen. Teemu Laine scoret både 2-2- og 3-2-målet for Dinamo, som tok sin første seier i ordinær tid etter to tap og en seier etter forlengning. (©NTB)