Wolves-sjef Sjef Ståle Solbakken fortalte i dag at han tror forsvarsspilleren Vadim Demidov velger spill i Bundesliga fordi han kan tjene bedre der enn i Wolverhampton.

– Lønningene er litt høyere der, i tillegg er det veldig gode bonusordninger. Kanskje det var forskjellen for han, sier Ståle Solbakken til Express & Star.

Les også: Ståle Solbakken vil kjøpe Vadim Demidov
Les også: – Solbakken enig om Demidov-overgang

– Forsøkte hardt
Real Sociedad og Midlands-klubben skal ha blitt enige om en overgang på 1 million pund for den tidligere Rosenborg-stopperen. Men forhandlingene ble brutt da den 25 år gamle midstopperen reiste til Tyskland for å snakke med Eintracht Frankfurt.

– Jeg tror vi var veldig nære å signere ham, men han hadde mange tilbud. Vi forsøkte hardt, men vi ville ikke hente ham for enhver pris, sier Solbakken.


Sterkt ønsket
Demidov har avslørt flere ganger at han ønsker å komme nærmere hekkeløper-kjæresten Christina Vukicevic. Nå ser altså ut som at landslagsspilleren flytter til Frankfurt.

– Jeg har pratet med Frankfurt og klubbene snakker sammen, mer kan jeg ikke si akkurat nå, sa Demidov til TV 2 i går.

Solbakken forteller at han er hjertelig velkommen til Wolverhampton.

– Ja, det er ingen hemmelighet at vi ønsker han, men han burde tenke over det, fordi han vet hva kan få her, sier den tidligere Koln-treneren.