Drillo frigir kun U21-spillere som garantert ikke får spille mot Albania

Landslagsledelsen skal sette seg for å diskutere hvordan man løser utfordringen med VM-kvalifiseringskamp for landslaget underveis i U21-EM.

Joshua King og landslagssjef Egil 'Drillo' Olsen etter VM kvalifiseringskampen mellom Kypros og Norge på Antonis Papadopoulos Stadion i Larnaka. Kampen endte 1 3 til Norge. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)
Joshua King og landslagssjef Egil "Drillo" Olsen etter VM kvalifiseringskampen mellom Kypros og Norge på Antonis Papadopoulos Stadion i Larnaka. Kampen endte 1 3 til Norge. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)

Larnaka (TV2 Sporten): 7. juni 2013 spiller A-landslaget mot Albania i Tirana, mens sluttspillet i Israel, der Norge er ett av åtte lag, avvikles fra 5. til 18. juni. En rekke spillere kan være aktuelle for å bidra begge steder og skaper hodebry for NFF. - Du kan gjerne si vi kommer til å ta enkelte små hensyn. Hvis vi er 99 prosent sikre på at det er en spiller jeg ikke kommer til å bruke, sender jeg ham til Israel, sier Drillo til TV 2 Sporten dagen ett

Mer innhold fra TV 2