Innbytter Romarinho reddet Corinthians

Boca Juniors var på vei mot 1-0-seier i den første finalekampen i Copa Libertadores, men innbytter Romarinho sikret 1-1 for gjestene Corinthians.

BLE HELTEN: Romarinho. (Foto: SANTIAGO PANDOLFI/Reuters)

Kampen ble spilt på legendariske La Bombonera i Buenos Aires. Boca er i finalen for tiende gang. Klubben jager sin sjuende tittel i den søramerikanske mesterligaen i fotball.

Romarinho hadde vært på banen i under tre minutter da han utlignet seks minutter før ful tid. Forsvarsspilleren Facundo Roncaglia hadde gitt Boca ledelsen midtveis i annen omgang.

Roncaglia var heldig som fortsatt var på banen. Han pådro seg gult kort etter 18 minutter og en takling bakfra på spissen Emerson burde resultert i nok et gult kort mot slutten av førsteomgangen.

Bocas innbytter Lucas Viatri kunne sørget for 2-1-seier i sluttminuttet, men hans heading gikk i tverrliggeren.

Med 1-1 har Corinthians fått et godt utgangspunkt foran neste ukes returkamp i São Paulo.