Arsenal-vrakgods påførte Montpellier sjokktap

Lorient snudde kampen på overtid og sørget for at de regjerende seriemesterne har fått en elendig start på sesongen.

Jérémie Aliadière avgjorde for Lorient mot regjerende seriemester Montpellier. (Foto: STEPHANE MAHE/Reuters)

Emanuel Herreras mål i første omgang ga Montpellier 1-0-ledelse og så ut til å holde til sesongens første seier helt til det var spilt 90 minutter.

Lyon topper tabellen
Da utlignet Alain Traore, og i tredje tilleggsminutt sørget Jérémie Aliadière for en hjemmeseier få kunne ha forutsett bare minutter tidligere.

Lyon topper tabellen etter å ha ristet av seg Yoann Gourcuffs kneskade og gjestenes ledermål tidlig i annen omgang på vei mot 4-1-seier over Troyes i 37 varmegrader.

Gourcuff måtte ut med vondt kne etter bare noen minutter. I det 47. minutt scoret innleide Jean-Christophe Bahebeck kampens første mål for Troyes, men Batefimbi Gomis (2), Michel Bastos og Lisandro Lopez vendte kampen i vertenes favør.

Seier for Braaten
Bastia vendte til 2-1 over Reims med vinnermål av Ilan på overtid, og Korsika-laget har i likhet med Lyon innledet med to seirer.

Daniel Braaten gjorde en god kamp da Toulouse vant 2-1 over Saint-Étienne. Laget er ett av mange med fire poeng på de to første kampene. (©NTB)