Dobbel av Marcus Pedersen

Marcus Pedersen scoret to flotte mål og ble klappet av banen da OB slo Esbjerg 3-0 i dansk superliga fotball lørdag.

FIKK MARSJORDRE: Marcus Pedersen pådro seg to gule kort i Odenses kamp mot Midtjylland søndag. (Foto: Aas, Erlend/NTB scanpix)

Pedersen ble nylig tatt ut til landslagets Afrika-tur i januar, og han viser sterk førjulsform for et OB-lag som henger med i tetsjiktet bak serieleder FC København. Lørdagens scoringer var av det vakre slaget.

Kampens første mål ble satt inn av Andreas Johansson i det 56. minutt, etter et hjørnespark fra Espen Ruud. Daniel Høegh forlenget serven, og Johansson hadde en enkel jobb.

Pedersen viste klasse da han i det 67. minutt brukte en kroppsfinte til å kvitte seg med oppasseren og knallet ballen i mål.

KAMERATER: Joshua King og Marcus Pedersen (Foto: Skibstad, Kent/NTB scanpix)

I det 78. minutt stresset den norske spissen gjestenes keeper til å gjøre en feil, og fra svært spiss vinkel fikk han ballen i mål.

OB er på 4.-plass før resten av den nest siste førjulsrunden avvikles søndag og mandag.

Det er ett poeng opp til Nordsjælland på 2.-plass, men hele 10 poeng til ledende FC København.