Corinthians klar for Libertadores-finale

Brasilianske Corinthians skal spille finale i Libertadores Cup i fotball for første gang i klubbens historie.

TIL FINALEN: Corinthians. (Foto: PAULO WHITAKER/Reuters)

São Paulo-klubben gikk videre fra semifinalen mot Santos med 2-1 sammenlagt etter at det ble 1-1 i returkampen onsdag. Corinthians vant bortekampen 1-0 sist uke.

Santos måtte vinne for å ta seg til finale, og Neymar ga gjestene ledelsen ti minutter før hvilen. Men Corinthians kom tilbake i kampen og utlignet ved Danilo to minutter ut i annen omgang. Dermed kunne Corinthians-supporterne juble for finaleplass.

– Spillerne våre fortjener det, fansen fortjener det, og lagledelsen fortjener det, sa målscorer Danilo.

Corinthians møter vinneren av semifinalen mellom Boca Juniors og Universidad de Chile. Boca vant den første kampen 2-0 hjemme i Buenos Aires.