Overbevisende seier i EM-åpningen

Andrea Norheim sørget for en norsk pangstart på J19-EM.

NORSK JUBEL: Andrea Norheim (t. v.) jubler for scoring sammen med Emilie Nautnes. Foto:Foto: KEYSTONE/Ennio Leanza

Piteå-spilleren Andrea Norheim scoret begge målene da Norge vant 2-0 mot Spania i første kamp i J19-EM i Sveits.Etter 30 minutter gjorde Sophie Roman Haug et godt forarbeid og serverte Norheim før 1-0-scoringen.Kun seks minutter senere ble Thea Bjelde felt av Spanias keeper. Dermed fikk Norheim muligheten til å doble fra straffemerket. 19-åringen dunket ballen opp i det høyre hjørnet og fikset 2-0.Spanjolene jaktet scoring i den andre omgangen, men Norge forsvarte seg bra