Fotballryktene: – Real Madrid avviser rekordbud på Neymar

Real Madrid avviser den spanske TV-kanalen TVEs påstand om at klubben skal ha tilbudt PSG nesten tre milliarder kroner for den brasilianske stjernen Neymar.

Verken Neymar eller Paris Saint-Germain har mottatt noe tilbud, heter det i en pressemelding fra den spanske hovedstadsklubben.

Det var den spanske TV-kanalen TVE som først meldte om det angivelige budet. Flere medier kastet seg over nyheten før Real Madrid så seg nødt til å avvise spekulasjonene bare noen timer etter at Neymar scoret i Brasils 2-0-seier over Mexico i åttedelsfinalen i VM.

Ifølge TVE skulle de regjerende Champions League-mesterne være villige til å betale 310 millioner euro, snaut 3 milliarder kroner, for 26-åringen.

Overgangen ville blitt den dyreste i fotballhistorien, en rekord Neymar allerede innehar etter at PSG betalte 222 millioner euro for ham i august i fjor.

Marca hevder at Juventus har åpnet samtaler med Cristiano Ronaldo om en mulig overgang til Serie A. Den spanske avisen ryddet forsiden for nyheten og flere medier har kastet seg på. Ifølge Marca er Juventus i førersetet for å kapre portugiseren ettersom Paris Saint-Germain har store problemer med å overholde FIFAs reger om Financial Fair Play.

London-rivalene Arsenal og Tottenham ser ut til å måtte kjempe om underskriften til PSGs midtbanespiller Adrien Rabiot. Ifølge Mirror har dog ingen av klubbene lagt inn et formelt bud ennå.

Mundo Deportivo skriver at Chelsea-stjernen Willian ønsker seg en overgang til Barcelona. Chelsea kommer angivelig til å kreve rundt 700 millioner kroner for brasilianeren.

Mye tyder på at Jorginho nærmer seg en overgang til Manchester City. Midtbanespilleren var nemlig ikke med på listen over Napoli-spillerne som skal være med på sesongoppkjøringen, skriver Manchester Evening News.

Daley Blind kan være på vei tilbake til Ajax. Telegraph skriver at Manchester United-forsvareren i så fall må gå med på et lønnskutt.

Sky Sports hevder at Kasper Schmeichel blir et mål på overgangsmarkedet for Chelsea, dersom Thibaut Courtois blir solgt, og for Roma, dersom Alisson blir solgt.

Mirror melder at Huddersfield er interessert i å hente både Ahmed Musa og Marvin Plattenhardt.