Juventus sikret avansement på Elabdellaouis bursdag

Olympiakos-proffen Omar Elabdellaoui måtte tåle 0-2-tap i mesterligamøtet med Juventus på sin egen 26-årsdag. Seieren sendte italienerne til utslagsrundene.

Se høydepunkter i Sportsnyhetene øverst!

Elabdellaoui og Olympiakos hadde allerede før tirsdagens kamp forspilt sjansene til å sikre seg avansement til utslagsrundene i mesterligaen. Det greske storlaget sto uten seier på fem første kampene i gruppespillet, og fikk heller ingen opptur i avslutningskampen.

Bursdagsbarnet Elabdellaoui spilte hele kampen for Olympiakos, men kunne ikke forhindre at Juventus tok tre poeng og sikret seg plass i åttedelsfinalene.

Colombianske Juan Cuadrado sendte gjestene fra Torino i ledelsen etter et kvarters spill, og i siste spilleminutt fastsatte innbytter Federico Bernardeschi sluttresultatet til 2-0. Bernardeschi hadde da vært på banen i kun seks minutter.

Med Olympiakos-seier i den greske hovedstaden kunne portugisiske Sporting Lisboa ha sikret seg avansement med seier borte mot Barcelona. Den muligheten var aldri portugiserne særlig nær å gripe.

Paco Alcacer ordnet 1-0 for Barcelona kvarteret ut i annen omgang, og rett før slutt doblet hjemmelaget ledelsen på Camp Nou etter et selvmål av klubbens tidligere forsvarsprofil Jeremy Mathieu.

Dermed er Barcelona og Juventus klare for neste års cupspill.