Ronaldo berget Real Madrid

Cristiano Ronaldo ble matchvinner da Real Madrid kjempet seg til 3-2-seier hjemme mot Malaga i La Liga.

I HARDT VÆR: Dommer Jesus Gil Manzano blåste av i det ballen var i luften, og hindret Malaga scoring mot Real Madrid. Foto: Gabriel Bouys

Karim Benzema sendte det spanske hovedstadslaget i føringen etter ni minutter, men Malaga kom tilbake i kampen kun ni minutter etter.

Diego Rolan brakte balanse i regnskapet.

Gjestene havnet under igjen i det 21. minutt da Casemiro fikk nettsus for Real, men Gonzalo Castro ga Malaga håp om poeng med sin scoring til 2-2 etter en knapp times spill på Santiago Bernabéu.

Cristiano Ronaldo skulle imidlertid avgjøre oppgjøret.

Portugiseren fikk muligheten fra straffemerket etter 76 minutter. Han bommet, men plasserte returen i mål. Luka Modric ordnet straffesparket for Real Madrid.

Resultatet gjør at Ronaldo og co. legger press på serieleder Barcelona og tabelltoer Valencia. Real er treer med sine 27 poeng etter 13 runder, men Zinedine Zidanes mannskap har fortsatt tre poeng opp til Valencia og sju til Barcelona.

De to sistnevnte har i tillegg en kamp til gode på Real. Valencia og Barcelona møtes til toppkamp på Mestalla søndag.

Tabellfirer Atlético Madrid gjester Levante senere lørdag.