Tapsrekken stoppet for Rangers

Mats Zuccarello gikk poengløs av isen da New York Rangers tok en meget kjærkommen 4-2-seier over Nashville Predators i NHL lørdag.

Mats Zuccarello og Pavel Buchnevich vant endelig en kamp igjen. Foto: Bruce Bennett

Nordmannen og hans lagkamerater sto med sju tap på sesongens første åtte kamper foran hjemmekampen i Madison Square Garden.

Seieren gjorde statistikken litt penere, men fortsatt gjenstår det mye før Rangers-motoren tenner på alle pluggene.

Jesper Fast sendte gjestene i ledelsen da drøyt fem minutter gjensto av åpningsperioden, og 26 sekunder før periodeslutt doblet Chris Kreider til 2-0.

Svenske Mattias Ekholm reduserte for Predators tidlig i midtperioden, før Kevin Hayes igjen sendte Rangers opp i tomålsledelse. Etter 15 minutters spill var det igjen duket for svensk Predators-jubel. Filip Forsberg sto bak 3-2-scoringen og noterte sitt andre målpoeng i kampen.

Dermed var det stor spenning foran tredje periode. Der kunne neglebitende Rangers-fans slippe jubelen løs etter at Zuccarello og lagkameratene sto imot presset. På tampen av kampen satte Jimmy Vesey inn 4-2 i åpent mål.

Seieren gir Rangers en kjærkommen opptur etter en sesonginnledning som for alvor har fått kritikerne til å kvesse pennene.

Zuccarello var på isen i snaut 20 minutter i Madison Square Garden lørdag.