Hazard-brødrene lekte seg med Kypros

Brødrene Hazard scoret tre av VM-klare Belgias mål i 4-0-seieren mot Kypros i VM-kvalifiseringen tirsdag.

TOMÅLSSCORER: Eden Hazard feirer sitt andre mål for kvelden med lillebror Thorgan, som også kom på scoringslisten. Foto: Francois Lenoir

Kampen var å regne som en formalitet for Belgia, som for lengst hadde sikret seg en deltakelse i neste års fotball-VM.

Men selv om VM-billetten var sikret viste belgierne ingen medlidenhet med Kypros i kvalifiseringens siste kamp. Chelsea-spiller Eden Hazard satte inn kveldens første mål etter ti minutters spill, et resultat som sto seg til pause.

Etter pause var det Edens bror Thorgans tur. Borussia Mönchengladbach-spilleren doblet Belgias ledelse eter 52 minutter, før det var storebror Eden sin tur igjen ti minutter senere.

Manchester Uniteds Romelu Lukaku, som sist kamp var ute med skade, satte punktum tolv minutter før slutt. Dermed endte kampen 4-0 i Brussel, og Belgia vant gruppe H med 28 poeng.

På annenplass i gruppa endte Hellas, som slo gruppejumbo Gibraltar 4-0. Hellas ender på 19 poeng, to poeng foran Bosnia-Hercegovina, som tirsdag vant 2-1 borte mot Estland.

Trekningen av playoffkampene til VM-sluttspillet i Russland skjer i Zürich 17. oktober.

Disse lagene skal ut i playoff: Hellas, Sverige, Nord-Irland, Irland, Italia, Danmark, Kroatia og Sveits.