Nordmenn på scoringslisten i Championship

Både Stefan Johansen og Bersant Celina fikk nettkjenning i tirsdagens Championship-runde.

FRISPARK: Stefan Johansen scoret med et nydelig frispark for Fulham. Foto: Adam Holt

Stefan Johansen viser prov på god form før landskampene mot San Marino og Nord-Irland til uken. Tirsdag scoret han sitt andre seriemål for sesongen.

I bortemøtet med Nottingham Forest ga Aboubakar Kamara Fulham ledelsen etter 13 minutter, men hjemmelagets Daryl Murphy utlignet et kvarter før pause.

Etter 71 minutter fikk Fulham frispark. Det frisparket curlet Stefan Johansen nydelig opp i krysset bak en utspilt Forest-keeper.

Like før slutt fastsatte Neeskens Kebano sluttresultatet til 3-1.

Nordmannen spilte hele kampen som førte Fulham opp på ellevteplass på tabellen med 14 poeng.

Bersant Celina kom også på scoringslisten for Ipswich hjemme mot Sunderland. Nordmannen spilte 75 minutter og høstet mange lovord for sin innsats i kampen som endte med 5-2-seier.

– Gjorde de riktige tingene til den riktige tiden og var litt mer konservativ enn vanlig. Det var for det bedre. Tok scoringsjansen sin på strålende vis, skriver lokalavisen Ipswich Star som gir ham en sterk 7-er på børsen.

Også Alexander Tettey spilte hele kampen da Norwich vant 1-0 borte mot Middlesbrough. James Maddison ble matchvinner etter 13 minutters spill. Tettey pådro seg gult kort da det gjensto en halv time. Norwich krabbet opp på tiendeplass med 15 poeng etter kampen.

Markus Henriksen ble sittende på benken hele kampen for Hull da de tapte 1-2 hjemme mot Preston. Hull blir liggende med ni poeng, som holder til en 17.-plass.

Cardiff topper den engelske mesterskapsserien med 23 poeng etter ti kamper. Leeds og Wolverhampton følger dernest med 20 poeng hver.

Under streken ligger Sunderland, Birmingham og Bolton, med seks, fem og to poeng.