Bayern-topp slakter Barcelonas jakt på ligarivalens storstjerne

Bayern München-president Uli Hoeness langer ut mot Barcelonas forsøk på å rappe ettertraktede Ousmane Dembélé fra Borussia Dortmund.

ØNSKET AV BARCELONA: Dortmunds Ousmane Dembele. Foto: Bernd Thissen
ØNSKET AV BARCELONA: Dortmunds Ousmane Dembele. Foto: Bernd Thissen

Dembélé har den siste tiden gjort seg så vanskelig at han er blitt suspendert av Dortmund. Unggutten gjør det han kan for å presse fram en overgang til Barcelona.

– Hvis det er Barcelona som er bak det, har jeg mistet all respekt for den klubben. Det er lavmål å få en spiller til å bryte en kontrakt, sa Hoeness til Eurosport etter Bayerns 3-1-seier over Leverkusen fredag kveld.

RASER: Bayerns President Uli Hoeness raser mot Barcelona. Foto: Jens Meyer
RASER: Bayerns President Uli Hoeness raser mot Barcelona. Foto: Jens Meyer

Barcelonas sportsdirektør Pep Seguna hevdet onsdag at klubben var «svært nære» å sikre seg både Dembélé og Liverpool-stjerne Philippe Coutinho.

Dette har senere Dortmund og Liverpool benektet.

Etter at Barcelona ufrivillig måtte selge Neymar til Paris Saint-Germain, er katalanerne desperate etter nye forsterkninger før overgangsvinduet stenger 31. august.

Barcelonas sportsdirektør Robert Fernandez bekreftet fredag at Barcelona er i forhandlinger med Liverpool om et kjøp av Coutinho.

Budet fra Barcelona har imidlertid fått Liverpool til å rase. Les mer om det her.

– Vi er i forhandlinger, og det er sannheten. Men med all respekt for begge klubber, så er det logisk at slike forhandlinger pågår en stund før vi oppnår enighet, sa Fernandez.

(©NTB)