HERJER I SESONGOPPKJØRINGEN:

Ødegaard matchvinner for Heerenveen

Stortalentet fortsetter å imponere.

HERJER I SESONGOPPKJØRINGEN: Martin Ødegaard kan gå mot en knallsesong i Nederland. Foto: Nesvold, Jon Olav

Det norske stortalentet Martin Ødegaard scoret kampens eneste mål da Heerenveen slo tyrkiske Gençlerbirligi 1-0 i en treningskamp lørdag.

Ødegaard var en av tre nordmenn som fikk tillit fra start for det nederlandske laget. Morten Thorsby og Dennis Tørset Johnsen fikk også være med på leken foran flere tusen fans som hadde møtt på det som var åpen dag for supporterne i Nederland.

Den utleide Real Madrid-spilleren sendte Heerenveen i ledelsen mot Gençlerbirligi etter 39 minutter lørdag med et «vakkert mål», ifølge lagets Twitter-konto.

Ødegaard og Thorsby kombinerte fint etter 73 minutter, men Thorsby klarte ikke sette ballen i mål alene med keeper. Thorsby og Johnsen fikk 75 minutter hver i oppgjøret, mens Ødegaard spilte hele kampen.

Ødegaard har vist gryende form i sesongoppkjøringen og har notert seg for flere målpoeng. 18-åringen var derfor en populær mann etter kampen da han signerte autografer sammen med Morten Thorsby, vist i en video på Heerenveens Twitter-konto.