Dæhli tar en ny sesong i St. Pauli

Mats Møller Dæhli blir værende i den tyske klubben St. Pauli og lånes ut fra Freiburg for et nytt år.

FORTSETTER: Mats Møller Dæhli fortsetter i Tyskland. Foto: Ruud, Vidar
FORTSETTER: Mats Møller Dæhli fortsetter i Tyskland. Foto: Ruud, Vidar

Dæhli kom til St. Pauli i januar og har gjort sine saker såpass godt at klubben som spiller i 2. Bundesliga har sikret seg nordmannens kvaliteter for en ny sesong.

Det meddeler St. Pauli selv på sin hjemmeside.

– Mats har vært et fremragende tilskudd til laget de siste seks månedene, både med sin karakter og på banen. Vi er veldig fornøyde med at han blir, sier St. Pauli-direktør Andreas Rettig.

Hovedpersonen selv er godt fornøyd med at han får ta et år til i klubben som endte på sjuendeplass i 2. Bundesliga.

– Jeg har blitt utrolig glad i klubben. Vi har hatt et veldig fint år sammen, og jeg har troa på laget framover. Jeg er veldig glad for å fortsette utviklingen min der. Jeg tror jeg kan ha gode sjanser for spilletid hvis jeg fortsetter å jobbe hardt, sier Møller Dæhli til Nettavisen.

Da TV 2 Sporten møtte Dæhli i Hamburg tidligere i vår var den norske landslagsspilleren tydelig på hva han mente han kunne forbedre.

– Selv mener jeg at jeg har hatt et par kamper der jeg har vært litt av og på, men jeg har spilt to-tre kamper som jeg er veldig fornøyd med. Jeg er blitt mer og mer direkte i spillestilen. Jeg er blitt mer fremoverrettet i spillestilen, men det må jeg fortsette å øve på. Der har jeg et forbedringspotensial, sa Mats Møller Dæhli til TV 2 Sporten.

Midtbanespilleren var også strålende fornøyd med ansettelsen av Lars Lagerbäck som ny landslagssjef for Norge.

– Vi skal være stolte og glade for at han tok jobben. I klubbhverdagen må vi som spillere gjøre alt vi kan for å overbevise om å få være med i troppen. Vi har mange spillere som gjør det bra ute i Europa om dagen, og det er veldig gøy. Det var bra at Lagerbäck tok jobben, oppsummerte Møller Dæhli.

Dæhlis nye låneavtale utløper 30. juni 2018.

(©NTB)