Kamara-mål til liten nytte

Nytt Kamara-mål i MLS.

Ola Kamara, her etter en scoring mot Toronto FC tidligere i april. Foto: Greg Bartram-USA TODAY Sports

Ola Kamara sendte Columbus Crew i føringen, men det hjalp ikke laget til seier. New York City snudde kampen og vant 3-2 natt til søndag.

Dermed gikk de gulkledde på sitt første hjemmetap i år. Laget har tapt tre av sine fire siste seriekamper.

Kamara sørget for jubel da han i det 49. minutt enkelt trillet inn sitt femte mål for sesongen. Scoringen kom etter en slurvete pasning fra gjestenes Alexander Callens, som spilte ballen rett i beina på Ethan Finlay. Sistnevnte serverte Kamara, som sto fri i boksen og fikk en enkel jobb med å plassere ballen i mål.

Men dette var ikke kvelden for Columbus Crew. Med ti minutters mellomrom scoret Yangel Herrera og Jack Harrison hvert sitt mål som sikret New York City alle poengene.

Tidligere i kampen hadde Jack Harrison gitt gjestene ledelsen etter bare åtte minutter. Federico Higuain gjorde 1-1-målet for hjemmelaget etter en snau halvtime.

Kamara spilte hele kampen på topp, mens lagkamerat Nicolai Næss ble byttet ut i sluttminuttene.

Andre nordmenn i MLS
NY Citys reservekeeper Eirik Holmen Johansen satt som vanlig på benken lørdag.

Fredrik Gulbrandsen fikk et innhopp for New York Red Bulls mot slutten av 2-1-seieren over Chicago Fire.

Vadim Demidov var nok en gang utelatt fra Minnesota Uniteds kamptropp. Laget tapte 0-1 hjemme mot San Jose Earthquakes.