Hegerberg til mesterligafinale igjen

Ada Hegerberg og hennes Lyon er klar for mesterligafinalen igjen. Laget skal prøve å forsvare tittelen mot sin franske erkerival Paris Saint-Germain.

TIL MESTERLIGAFINALEN: Ada Hegerberg. Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Den amerikanske superstjernen Carli Lloyd, som reiste til Europa og Manchester City for å spille mesterligafotball, scoret det eneste målet i lørdagens returkamp på Stade de Lyon.

Scoringen i det 57. minutt var for lite til å stoppe Lyon etter den franske 3-1-seieren i første kamp i Manchester.

Hegerberg ble byttet ut ved pause lørdag, i kampen foran 19.214 tilskuere på klubbens storstue i Décines.

I fjor scoret Hegerberg i mesterligafinalen mot Wolfsburg, som ble avgjort etter straffesparkkonkurranse.

Paris Saint-Germain vant lørdag 2-0 i returkampen mot Barcelona, som dermed ble slått 5-1 sammenlagt. PSG fikk dermed en liten revansj etter at klubben på dramatisk vis ble slått ut av Barcelona i mennenes mesterliga.

Lyon møter Paris Saint-Germain også i den franske cupfinalen i Vannes 19. mai, før lagene møtes igjen i mesterligafinalen i Cardiff 1. juni.

I den franske serien har Lyon en klar ledelse. Der er PSG bare på tredjeplass.