VIF-Ylven lover et helvete i neste kamp

Frisk Asker kan slå ut VIF i neste kvartfinalekamp. Det har Martin Lauman Ylven ikke planer om å la skje.

Frisk Asker tok tilbake ledelsen i best av sju-serien mot Vålerenga. Frisk vant søndagens hjemmekamp 5-2 og leder 3-2 sammenlagt.

Se sammendrag øverst

Etter kampen var VIFs muskelmann Martin Lauman Ylven lite fornøyd, men nå mobiliserer han. VIF må vinne neste kamp, ellers er sesongen over.

– Vi vet vi kan slå ut dette laget her. Det er vi som egentlig er favoritter. Vi skal dra dette til sju kamper og så gjøre denne hallen helt musestille.

– Smeller det i Furusethallen om to dager?

– Ja, vi legger ikke noe i mellom nå. Skal vi avslutte sesongen, skal vi gjøre det på et helvete, sa Ylven.

Hjemmelaget vant den første perioden 1-0 etter scoring av Mikkel Christiansen, men det var fortsatt spenning til siste periode etter at midtperioden endte 1-1.

Vinny Saponari økte til 3-1 i starten av den siste perioden, men Tobias Lindström reduserte til 2-3 like etter. Scoringer av Oskar Nilsson og Anders Bastiansen sørget imidlertid for at Frisk stakk av med seieren.

Alle kampene i sluttspillet går på TV 2 Sumo, mens utvalgte kamper vises på TV 2 Zebra.

Lørenskog misset matchballen

Lørenskog hadde matchball i sin kvartfinaleserie i NM-sluttspillet i ishockey søndag, men Lillehammer vant 3-2 da det gjaldt som mest.

Martin Ellingsen ble den store helten for Lillehammer da han satte inn 3-2 med mindre enn 30 sekunder igjen av den tredje og siste perioden.

De to første periodene endte 1-1 etter scoringer av Jacob Noer og Steffen Thoresen i den første, og Stefan Espeland og David Morley i den andre.

Etter søndagens Lillehammer-seier står det 3-2 sammenlagt i favør Lørenskog.

Kampen mellom Storhamar og Sparta i Hamar OL-Amfi har gått til forlengning. Stillingen sammenlagt var 2-2 før søndagens oppgjør.

Stavanger er allerede videre i sluttspillet etter fire strake seirer mot Stjernen.