Moyes og Sunderland ute av FA-cupen

Sunderland-manager David Moyes må konsentrere seg om å redde plassen i Premier League. Tirsdag gikk laget hans på et 0-2-tap mot Burnley i 3. runde i FA-cupen.

SNIPP, SNAPP SNUTE: Sunderland er ute. Foto: Paul Ellis

Sam Vokes og Andre Gray scoret på tampen av hver sin omgang i omkampen da Burnley tok seg videre på bekostning av Sunderland.

Det første oppgjøret mellom de to Premier League-lagene endte 0-0.

Presset øker dermed på David Moyes, som i ligaen kun har Swansea bak seg på tabellen.

Crystal Palace klarte ikke å score mot Bolton i sitt første forsøk og måtte dermed legge inn en omkamp i sitt allerede hektiske kampprogram. Tirsdagens oppgjør skulle vise seg å bli alt annet enn enkelt for Sam Allardyces menn.

Benteke-dobbel

Like etter pause, på stillingen 0-0, slo James Henry til med en magisk avslutning oppe i hjørnet til 1-0 til Bolton.

Allardyce sendte inn det kruttet han hadde på benken i andre omgang, deriblant Christian Benteke, og belgieren scoret kun seks minutter etter at han entret banen. Spissen økte like så godt til 2-1 ti minutter senere, som også ble sluttresultatet.

Dermed kunne den tidligere England-manageren puste lettet ut.

Bristol City tok seg også videre til 4. runde. De vant oppskriftsmessig 1-0 over Fleetwood.

Cupbomber

Sutton United sto for en liten cupbombe da de slo ut AFC Wimbledon, som er høyere plassert i ligasystemet. League One-laget (nivå tre) tok ledelsen ved Tom Elliot etter ti minutter, men da Paul Robinson fikk direkte rødt fem minutter senere ble det slitsomt for vertene.

Bortelaget presset resten av oppgjøret og fikk betalt med scoringer fra Roarie Deacon et kvarter før slutt og ved Maxime Biamou og Dan Fitchett på overtid. Sutton, fra femte nivå i England, vant 3-1.

Lincoln, som holder til på samme nivå som Sutton, fikk TV-kamp mot mesterskapsserielaget Ipswich, og ville ikke være noe dårligere. Nathan Arnold fikset 1-0-seier på overtid til endeløs jubel på Sincil Bank.

Blackpool vant 2-1 borte mot Barnsley etter ekstraomganger. Bright Osayi-Samuel ble matchvinner i det 120. minutt.