Det nærmer seg helg, og managerne går snart inn i kampmodus.

De store overgangene har så langt latt seg vente på i 2017. Men de kommer nok.

Og tradisjonen tro, har vi samlet en nydelig bukett med overgangsrykter som dere kan kose dere med utover dagen.

Det kan straffe seg å imponere for mye. For da får storklubbene opp øynene for spillerne dine. Det får Liverpool merke nå. De røde har rotet seg opp i toppen av Premier League denne sesongen, og en av dem som har imponert mest er Adam Lallana. Nå skal både Barcelona og Juventus ha fattet interesse for den tidligere Southampton-spilleren. Ifølge The Times kan de to klubbene havne i en budkrig til sommeren. Skulle Liverpool holde koken ut sesongen, så skal de neste sesong ut i Champions League igjen etter gammelt. Og Liverpool ønsker å forlenge kontrakten med Lallana, som bare har to år igjen på sin nåværende avtale.

Men det er ikke den eneste Liverpool-spilleren Barcelona og Juventus har merket seg. For Calcio Mercato skriver at de også er interessert i den anvendelige midtbanespilleren Emre Can. Så Jürgen Klopp får en tøff sommer der han skal prøve å unngå at spillerne hans lar seg friste av storklubbene ute i Europa.

James Milner er en høyrebeint midtbanespiller. Likevel har han vært en av Liverpools beste spillere som venstreback denne sesongen. Men Klopp innser at reserveløsningen ikke er noe han kan leve lenge med. Derfor er han på jakt etter en spesialist på venstrebacken. Transfer Market Web skriver at Klopp sjekker ut hjemlandet Tyskland, og at Köln-kaptein Jonas Hector er førstevalget hans.

Men The Times skriver at Klopp kan forvente seg kamp om den tyske landslagsbacken. For Chelsea-manager Antonio Conte er også ute etter en venstreback. Og også han har sett seg ut Hector som mannen han vil ha.

Det er ikke alltid det er nok å lede Premier League. For Chelsea var ganske sikker på at de skulle få sin mann da Real Madrid aksepterte budet deres på James Rodriguez. Men ifølge Confidencial Colombia skal Cristiano Ronaldo ha overbevist kolombianeren om at Chelsea ikke er noen klubb å være i. Dermed skal hele avtalen ha falt i grus og Conte må lete etter en annen spiller til å ta Oscars plass i troppen etter at brasilianeren forsvant til Kina.

Chelsea skal også forsterke midtforsvaret til sommeren. Da er John Terry ferdig i klubben og Conte vil ha inn en yngre erstatter. Nå melder Daily Mirror at Middlesbroughs Ben Gibson er førstevalget.

Han hadde Arsenal-plakater på veggen da han var liten, og drømte i hele oppveksten om å spille for The Gunners. Den drømmen gikk i oppfyllelse, men det blir neppe flere kamper for Carl Jenkinson. For Arsenal-supporteren har rett og slett ikke vært god nok for favorittklubben. Etter noen utlån, så kan det nå se ut til at han går permanent til Crystal Palace, skriver The Sun. Da er han tross alt i London og kan dra på Emirates og se yndlingslaget når han selv har spillefri med The Eagles.

Arsenal fikk ikke den spanske landslagsspissen Alvaro Morata i sommer. Da tviholdt Real Madrid på ham etter å ha hentet ham tilbake fra Juventus. Men Arsene Wenger har ikke gitt opp angriperen, og Morata skal ikke være veldig fornøyd med at Karim Benzema blir foretrukket fremfor ham. OK Diario skriver at Arsenal vil gjøre et nytt fremstøt overfor Real Madrid til sommeren.

Jose Mourinho er allerede begynt å planlegge en fremtid uten Zlatan Ibrahimovic. Nå skriver The Sun at Manchester United-manageren har sett seg ut Juventus-spissen Paulo Dybala som svenskens erstatter. Argentineren ble god kamerat med Paul Pogba, og savner franskmannen i Juventus. Men den gamle damen fra Torino lar ikke Dybala gå billig. Manchester United må regne med å betale godt over en halv milliard kroner for spissen.

En skikkelig gladnyhet til alle Manchester United-fans: Marouane Fellaini forsvinner ikke med det første! For Mourinho har aktivert en klausul i belgierens kontrakt som gjør at United kunne forlenge avtalen hans med et år, skriver BBC. Så nå er det i hvert fall klart at han blir minst en sesong til på Old Trafford.

Stourbridge var en liten askeladd, som klarte å kjempe seg til tredje runde av FA-cupen. Der ble det stopp mot Wycombe Wanderers. Men spillerne er blitt lagt merke til. Manager Gary Hackett sier til Express and Star at midtstopper Dan Scarr skal på prøvespill hos West Bromwich Albion. 22-åringen scoret målet da de tapte 1-2 for Wycombe.

West Bromwich Albion er også interessert i å hente Christian Benteke, noe som tyder på at Tony Pulis begynner å bli lei av managerjobben på The Hawthorns. For å finansiere et kjøp av belgieren, så vurderer han nå å selge Sadio Berahino til Stoke, skriver The Sun.

West Hams spissjakt kan se ut til å nærme seg slutten. Alle gode ting er ikke alltid tre. Noen ganger blir det enda bedre på fjerde forsøk. For etter å ha fått avslått sine tre første bud på Brentfords toppscorer Scott Hogan, skal de nå ha fått ja til et bud på nærmere 160 millioner kroner for 24-åringen, melder The Sun.