Real Madrid-stjernene valset over Granada og tangerte Barcelona-rekord

Og før kampen ble Ronaldo hedret.

GULLBALLENE OG GULLGLISET: Cristiano Ronaldo med fire ganger jubel før kampen mot Granada. I kampen ble det fem ganger jubel for superstjernen og lagkameratene.  Foto: Gerard Julien/AFP Photo

Real Madrid fikk det enkelt mot Granada og vant 5-0. Serielederen i Spania har ikke tapt på 28 kamper.

Allerede etter 31 minutter sto det 4-0 til hovedstadslaget. Isco scoret det første målet, før Karim Benzema la på til 2-0 like etter. Deretter fikk Ronaldo sin scoring da han kom seg fri i feltet og headet inn 3-0. 4-0 ble scoret av Isco etter flott forarbeid av Luka Modric.

Drøyt ti minutter etter pause fant et flott frispark fra James Rodríguez fram til en helt umarkert Casemiro på bakre stolpe. Han satte inn 5-0-målet.

Real Madrid leder nå serien med seks poeng mer enn Barcelona. Zinedine Zidanes mannskap har spilt 28 kamper i serien uten å tape. Bare fire av dem har endt med uavgjort.

Totalt har Real Madrid nå spilt 39 kamper uten tap, og de har dermed tanget rekorden Barcelona satte i 2015 og 2016.

Granada ligger nest sist i den spanske toppdivisjonen med kun ni poeng etter 17 spilte kamper.

Ronaldo hedret
Også før kampen var det god stemning i Madrid. Da viste Cristiano Ronaldo frem til Ballon d'Or-trofeer, sammen med Luis Figo, Ronaldo, Michael Owen og Zinedine Zidane ved sin side. På storskjerm mottok han hilsener fra Kaká og Fabio Cannavaro.