Storhamar avgjorde på straffer mot Oilers

Storhamars Oskar Östlund og Mikael Zettergren ble tungen på vektskålen da hamarsingene vant 3-2 mot Stavanger Oilers etter straffeslag Get-ligaen søndag.

Hamar-gutten Eirik Salsten sendte bortelaget i ledelsen i den første perioden, men Storhamar-favoritten Alexander Reichenberg utlignet i den andre.

Se sammendrag øverst i artikkelen

Oilers imponerte ikke nevneverdig i OL-amfiet, men fikk likevel inn det som så ut til å bli den avgjørende scoringen i den siste perioden. Backen Dennis Sveum fikk pucken rett fra dropp og satte inn 2-1 via Tommy Kristiansen.

Men da Oilers trodde de hadde sikret seieren styrte Mikael Zettergren inn 2-2, slik at kampen gikk til forlenging.

Joakim Jensen fikk raskt muligheten alene med keeper, men Storhamar-spilleren blåste pucken utenfor. Dermed måtte kampen bli avgjort på straffeslag.

Der ble Zettergren og Östlund matchvinnere. Førstnevnte satte to av to forsøk, mens hans landsmann holdt buret rent slik at Storhamar brøt sin tapsrekke hjemme mot Oilers i seriesammenheng.